Doorgaan naar hoofdcontent



Maak nu zelf uw musical...


... aan de hand van het musicalpakket
DE MARBELLO DIAMANTEN:
* cd met vocale & instrumentale liedjes, theatertekst, boek en werkboekje: 53 euro
* gebruik in de klas: gratis
* bij publieke opvoeringen dient de toestemming van de rechthebbenden verkregen te worden en is een opvoeringsrecht verschuldigd aan Sabam (150 euro/opvoering)
Bestel nu uw musicalpakket via info@inter-actief.be
*
*
*
KORTE INHOUD:
Marc de Bel schreef samen met Guy Didelez het boek De Marbello Diamanten, waarin de avonturen van Miete & Co. uit de doeken worden gedaan. Hollywood wil één en ander verfilmen, maar er moet nog een grote filmbaas over de streep getrokken worden. De Spielbergen van deze wereld hebben echter doorgaans geen tijd om boeken te lezen. Miete heeft dus welgeteld één uur gekregen om haar waar gebeurde verhaal zo spectaculair mogelijk te vertellen aan die grote filmbaas. Ze heeft er dan ook een heuse show van gemaakt en nu zou ze die show graag brengen met de leerlingen van uw basisschool voor een levend testpubliek.
Met het musicalpakket kunt u probleemloos dit verhaal van Marc de Bel en Guy Didelez opvoeren bij u op school, in het toneelgezelschap, enz... Een trailer (audio/video) vindt u op de website van regisseur Patrick Bernauw www.patrickbernauw.be

Reacties

Contact